Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HARI RAYA :)

assalamualaikum korang semua :)

ok di kesempatan ini nisa nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kat korang semua , maaf if ada nisa buat korang terasa or terkasar bahasa n silap kat korang semua , yelakita semua ni manusia , setiap manusia ada kesalahan dan kesilapan , sempena hari yang mulia ni nisa nak mintak maaf la kat korang semua , maafkan nisa ye :D , pada sape2 yang balek kampung tuh hati2 , slowy asalkan selamat sampai ke destinasi :D ,

lost of love <3 nieysa

Tuesday, August 23, 2011

raya di tempat kelahiran ku :) SARAWAK :D

assalamualaikum korang semua :) ..

korang tau tak da lame aq nk sangat raya kat kampung aq di sarawak tuh , tak pena rase pun raya at sane , taon ni baru dapt rase raya at sarawak , sebelum-2 ny raya at pahang je kampung ayah aq , boring , tapi taon ny tak boring lerr , hee :D , aq balek sarawak ni bukan nye seminggu , 2 minggu lame kan , bese la tak pena balek , klau balek skjp pe rase , klau blek pahang rase nk blek uma sini cpt2 , hee :D jaat an aq ny , sorry tok bah :D , bukan ape rindu at semua sedara mara at sarawak tuh , law at pahang tuh da bese dah , eeee tak sabar nye nak balek sok , flight kol 7.15 , so,sok kena la bangun pagi2 , kol 4 da bgun tok sahur then siap2 kol 5 or 6 cmtuh grak la g terminal bkn klia , coz aq nek air asia ye bkn MAS , kesempatan ini , saya KHAIRUNNISA BINTI KHAIRUL HISHAM ingin mengucap kan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN kepada semua umat islam , aq nk mntk maaf la at korang semua , mne twu aq tergors ati korng ke terkasar bahase ke kan , so,aq nak mintak maaf zahir batin kepada korang semua , SELAMAT HARI RAYAAAA !!!

Monday, August 15, 2011

jerawat + selesema = sakit + menyusahkan !

arghhhh !!!!!!!!!! jerawat !!!!! kat lam hidung lak tuh , plus selesema mmg menyakitkan hati btol la , jerawat sblh kiri hidung at situh jgak la hingus meleleh , sblh knn tkde pe2 pon , haishh -,- mmg mnyakitkan btol la , sakit tauk  , haish -,- sabar je lah , cepat2 la hilang jerawat ny .

Saturday, August 13, 2011

bersama si CINTA :)

assalamualaikum korang n selamat berpuasa pada sape yang puasa , hee :) , okay , tjuk entry aq kali ni bersama si CINTA , sape CINTA aq ??\ ofcoz la mr.HAFIZUDDIN :) , 10/8 1y 7m , 13/8 DIA dtg sini , terharu nye la , then lpak2 jap at pondok , bork2 , patu aq palik sebentar , selalunye dy tgur aq setiap kali dy dtg dtg aq tak pena nk slm tgn dy , mse dy blek je aq slm tgn dy , tpy an smlm dy tk tgur pon , aq pon diam je la , smlm adq aq lpk jj nan mmber dy , aq nan DIA pon jj gak la lpak2 at tmn bwh tuh , then snap la bape2 pic , tpy pic nye at fon DIA tk smpt nk bluetooth , DIA ckp mybe mggu ny t dy ltk at fb , t aq amek aq post at cnie ye :) , then boring2 ronda2 la 1 jj tuh , tetibe je dy msok kdai yg pnuh dgn teddy bear , lalu aq brtanye nape msok kdai ny ? DIA jwb nk cari teddy bear tok sayang , wahhhh brtmbh terharu siotttt , hee :D , dulu dy pena beli teddy bear besar punye tok aq , tpy teddy tuh dy bgy at adq sdare dy , haishh -,- , pe agy merajuk la , dy twu aq ske pe , so dy blikan la domo , kcik la tapi , tkpe la , jnji keikhlasan diri dy tuh yg pnting dan keikhlasan aq mnerimanya :)  , patu dah pnt lpk jap at uma aq , smpai pas buka bru dy blek coz ujn smlm , aq tk ksi dy blek tggu ujn reda dlu bru blek , risau law jadi pe2 at dy , dy grak kol 7.30 , bukn nye jao pon smbn nan sini kan , 1 jam da bole smpai sni , kol 8.30 aq mcg ibu coz kdit aq tak ckup , dy paki mxis clcm dy suda ken block tuh sbb la tnye ibu dy, dy da smpai uma blom , ptu ibu dy ckp blom , aq da risau gler mne la dy g , mmg risau yg teramat la , kol 9 lbih cmtuh aq col dy gne fon mama dy agkt ALHAMDULILLAH lega skt ati aq , ptu an dy ckp dy jtuh lngkang at tepi highway tuh ,ptut la aq berdebar len mcm je , seb bek tkde pe2 taw , ptu an dy bole tnye "sayang jgak at pa an ma ny" , ofcoz la , sok dy da trial , hope sgt2 dy dpt jwb , okay , the end la story aq yg teramat sweet ny :) *terperasan plak :D , korang nk gmbr ? tggu ye .. as soon as possible aq post gmbr2 di sini ye . 
heyyy ... korang ni haa gmbr yang aq telah janjikan itu .. hee :D




tak lawa ?? tak hensem ?? PEDULI ke aq ?? ofcos la tak .. tgok n diam .. puji dlm aty sje ..



terima kasih kerana membaca :) .. love you <3  .. babai .. assalamualaikum .

Wednesday, August 10, 2011

1y 7m

assalamualaikum~~
hai korang , lame tak update blog ini , rindu lorh same korang , hee :D , korang nk twu tak rini ary pe ? rini anniversary aq nan si DIA lorh , rini suda msok 1year 7 month , lame an , hee :D , ny berkat kesabaran aq,kejujuran n dll , so klau korg nk brthn lame2 , korang kne la sabar,jujur , JANGAN MENIPU tauk ! . hee :D , aq harap hbungan aq nan si DIA bertahan lagi lame , AMIN~~ ,


terima kasih kerana membaca :) .. love you <3  .. babai .. assalamualaikum .

Thursday, August 04, 2011

Monday, August 01, 2011

when i'm bored , this would happen

assalamualaikum ~~
HAHA .. aq bersama aisyah .. 1 otk .. hee :D .. 

;>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

ok .. cbe korg btol2 .. ad mirip mke saia tak ? hee :D

>

>

>

>

>

>

>

>

da tgok blom ? mmg la tkde sbb dy ny bkn adq saia pun .. dy ny ank jirn lorh .. mase ny mk dy ad kursus .. o mk dy tggl an dy ny at uma saia .. hee :D .. tapi an dy pnye attitude same nan saia .. hee :D .. suka bergambar .. HAHA